sábado, 8 de diciembre de 2007

Dissabte 09-12-07


Bé gent...ja hi feia molt de temps que no hi entrava. Esque les coses així perque sí les escric al fotolog. Aquest és més íntim.


Hui dissabte...res diferent supose. Només que vull més a Eva.



M'acabe de llegir per a castellà " Coplas a la muerte de su padre" de Jorge Manrique. Està molt bé i dóna a entendre com a un dels posts que tinc jo ací, que no tindreu tot et dóna la màxima felicitat, el màxim coneixement(a nivell que et reconeguen) pot ser sí. M'agradat. Està escrit en castellà antic.Bó deixem els estudis a banda que aquesta setmana tinc 7 exàmens i tindre prou de temps per a estresar-me jeje.


Ahir divendres vaig coneixer 3 persones, adultes, estupendes, fenomenals, genials. I m'ho vaig passar molt bé amb elles i amb Marc. Sergi, Àngel, Dani i Marc, espere anar a molts més llocs amb vosaltres i pasar-s'ho bé tots 5 junts. Sou genials!!! Per cert els concerts van estar-hi bé(els que vam estar) però no s'hi escoltava gens bé!!! Vam vore Raquel i Lara també als nostres amics Pau, Joan i Nestor i també em va recordar César que sóc un morós amb la Morca!!!uyyy!!!



Gent tornant als estudis, tinc que fer el Sambori(el concurs que es fa de escriure i això) primer els faré i els deixaré ací escrits, demane màxima participació en corregir-me i també en dir-me quin vos agrada més i tot això val?



Sergi m'has de dir quin grup era eixe que anavem escoltant quan ens tornaves a casa, em va agradar.


Àngel a la teva foto amb Sergi no isc gens bé!! Encara funciona la càmera??¬¬.


Bé gent per aquesta nit, prou que començe a tindre són i demà tinc que estudiar i molt. Bona nit.

2 comentarios:

Cèsar dijo...

T'ho vaig recordar jo, perquè els altres tenen poca memòria

DE TOT UN POQUET dijo...

Sí, tranquil, primer la trencaria jo, home... a més era el mòbil... i estava molt fosc. Ah, i això que dius de la coneixença és mutu. Una cosa: escriu al bloc encara que faces flog... I jo ací trencant-me el cap a vore com puc aprovar algú d'un grupet de 2n d'ESO...
SIGUEU FELIçOS!!!! I ENS VOREM PROMPTE...