miércoles, 31 de octubre de 2007

estres i com diu la canço...relax

he tingut uns dies molt agitats. que si estudiar que si deures que si futbol que si "vagitis aguda"...ara ve el relax...el cap de setmana passat al albades(discoteca) va estar bé però em va faltar un poquet de sort per a no perdrer 10€!!!estava alli molta gent coneguda, d'altres clases del institut sobretot... la mala noticia del dissabte fou que el meu equip havia perdut...després diumenge normal, de no ixir de casa ni a tirs!!més relax!!el dilluns ja va ser agobiant amb molta son molts deures, estudiar...buff i el dimarts més del mateix...més agobiant encara amb entrenament i poques ganes de fer res. ara hui dimecres el examen ja ha sigut fet...relax.. viatge a alcoi a vore a barbara, naiara, alba,andrea...molt bé la vesprà un poc de fret però per el demés...bé tot...la derrota del valència m'ha escaldat molt i ara tinc una son que no m'aguante per això mateix, me´n vaig a dormir. bona nit a tothom!

jueves, 25 de octubre de 2007

hui dijous...un dia més amb algo d'estres..

Hui ha sigut un dia dur. Hem fet el primer examen de Grec i espere que tot el meu estudi, m'ixca be i aprove. Dia plutjos, per a alguns trist per eixa causa, per a alguns feliç. Per a mi un més... La nota negativa es que no hem fet classe de Castellà ja que es veu que la mestra està algo fotuda..esperem que et recuperes pronte Fani. Per el demés he demanat disculpes per la bomba fétida i ja he començat a donar simptomes de canvi a la dinàmica del meu comportament a classe. Pot ser per això me se faja un poc més pessat el dia. Ara estic esperant a que em diguen si tinc entrene o no...i esta nit fer els deures...quin rollo!! He estat dos hores organitzant tot el "papelorio" per dir-ho d'alguna forma, d'un joc...comença la acció. Hui la classe que més m'ha agradat a sigut Valencià, supose que per la poesia, que ultimament, li estic agafant el gustet...bé per hui ja no tinc que contar res més. agur i pau i amor!

martes, 23 de octubre de 2007

Final del terrorisme

hui ha sigut un dia...mare... he tirat una bomba fetida en clase i això era inaguantable.
com tota gamberrada, te les seues consequencies i la meua es o un parte greu o un molt greu..esperem que siga el greu.
Despres de un sermo i de reflexionar jo, he decidit canviarme del bandol bandarra al del saber estar a la clase, aunque ja vaja a ser tot tan animat i divertit...preferisc aixo que no anarmen expulsat perque això em dixaria practicament sense opcions de aprovar el batxillerat. opcions tinc i moltes ho se pero si em canvie de bandol. Finalment com la meua tutora ha dit, demanare disculpes als profesors i ja em quedare del altre bandol per a sempre, les coses es compliquen als estudis i fa falta mes concentracio i mes interes, jo com quasi tots els que estan al batxiller, anem perque volem estudis superiors i no vaig a deixar que pel meu gamberrisme, els meus somnis als estudis, queden truncats...

lunes, 22 de octubre de 2007

Gran nit a Alcoi i quin dilluns mes normal...

Una nit estupenda...començant perque va guanyar el València 2 a 4 al Deportivo...

Només aplegar del meu partit de futbol, vaig vindre a casa a afeitarme i arreglarme el monyo apart de a planxarme la roba.

Sen vam anar Marc i jo de sopar a la Taska (molts bons entrepans la veritat) i a esperar a Estefania, la seua cosina.

A les 11 i 30 ixiem de ahi per a anar a que jo traguera el gos, cosa que quan puje em diuen que ja havia eixit..a partir de ahi comença la festa.anem a que Marc es "gitara" en casa la seua avia per a després manpendre el cami cap a alcoi. Anarem a per Yoel encara tranquilets...Quan apleguem a per Damian ens diu Gabri que si pot vindre amb nosaltres que sino es quedava a terra i com anavem molt apretats i ja erem 6 vaig decidir provar sort al maletero...bona solucio. Un tio de 190cm de llarg clavanse a un maletero de un seat ibiza..no diran que no tinc flexibilitat ni coses deixes. Ara si, per fi sen anem a Alcoi...Damian posà un CD de temazos i jo anava al maletero, patint pels botets pero disfrutan com el que mes...pero que calor...Al rato apleguem a Alcoi isc del maletero i me se cau una tapadora gran damunt..bo no em vaig fer mal.Ahi ja estem de festeta anem a la plasa de dins i buff..quin ambient!! Varem ballar un poquet pero poquet i bo segui pasant la nit amb mes fets com que vaig vore a Rafa i tambe a Zago lianse amb una rubia...buahhh i pareixia tonto el xic... Seguí la nit vaig coneixer a Barbi per fi...que bonica es!! Tambe a Jessi i decidirem anar cap a la marxa i tambe vaig coneixer a Capsir major, el germà del Caureponts Capsir...Ja a la marxa.. en uno dels pafetos no van deixar entrar a Marc i ens clavarem al Casablanca...QUIN DELIRI!!! que bon ambient que balls vam pegar... fins que vaig vore a Barbi...la vaig portar on hi era jo amb els meus amics i despres decidirem anarsen jo i ella...a la fi de la nit que estava plogent un poc jo vaig tornar al meu habitacul del maletero per a tornar a casa...una volta ja a casa em vaig fer un gotet de llet i a dormir, que el diumenge seria de fortes emocions vegent vore perdrer a Hamilton!!

Hui ja dilluns, hem tornat a la rutina, a fer terrorisme a clase, cada volta en menys mesura ja que s'arrimen els examens ja...que be!! ara que hi son les 20:03 dedique ja la meua despedida a Marc Giner "Morrissonet" per a felicitar-lo per el seu 17 aniversari. Felicitats enano...

ara vos deixe a tots i em retire a pensar una estoneta amb el llati i tots els deures ixos que ens posen i a estudiar grec , que el dijous, ja hi ha examen...adéu fins demà!!