miércoles, 7 de noviembre de 2007

Diguem NO al PAI


No voldria mai dedicar-li uns minuts de la meva vida a "gilipoyaes" com són ara les macrourbanitzacions...però no tinc més collons que fer-ho.


Per què savent que el que portarà el "benvingut" PAI no és bò per al poble, la gent no protesta?

Ara quan vé gent morint-se de fam, buscant educació per als fills, buscant una millor qualitat de vida de seguida tots: MOROS NO, NO EXTRANGERS...


Jo em pregunte: "és aquest el món que voldria Déu ( no crec en ell)? És aquesta espècie, la espècie humana la més intel-ligent? Per a mi la intel-ligència no és només tindre un 10 als exàmens o tindre o un lloc de treball que et done una vida prou bona a nivell econòmic.


En la intel-ligència va inclosa la forma de pensar, la forma d'actuar. Ningú no diu que no hi haja diferents maneres de pensar, ni molt menys, si fos així el món seria pitjor que un monòleg. Però hi ha en coses que tothom deuria pensar el mateix.Per exemple amb la gent extrangera : Benvinguda anem a ajudar-los, es mereixen millors condicions de vida que també són persones.

I no molta gent ja pensant mal, com no deuria...

Després un PAI que portarà molts problemes al poble com tothom sap, i ningú és incapaç de eixir a protestar, soles els anarquistes i els que estem en contra. Però sóm pocs, si i bons també però a les cases molta gent es queda amagada sabent que el futur d'ells de les seves famílies està en perill, però per no quedar mal per tindre por no ixen!! És increible. Estem en democràcia i per protestar no ens poden fer res. Dir?? Que diguen el que vulguen nosaltres els que lluitem els que no som ignorants els que vulguem el nostre bé, el bé de tots, hui i demà.Som intel-ligents i no tinguem por i el que vull amb açò no és més que fer un cridament a totes aquelles persones que estiguen en contra de coses com estes, ens ajuden a parar aquestes barbaritats..i als que esteu en contra i eixiu al carrer, arrastreu a la màxima gent posible.



EN ALBAIDA NO SOM PAïASSOS TENIM DRET A DECIDIR (o això diu la demòcracia que el que mana es per contracte social entre el poble i els "peixos gordos")

No hay comentarios: